Vega Sport Pre-Workout Energizer is een pre-workout drinkmix, een unieke mix van 13 uitgebalanceerde plantaardige prestatieverbeterende ingrediënten, zoals groene thee, yerba mate, kokosolie en rhodiola, specifiek geselecteerd:

- om direct en aanhoudend energie te leveren
- om uithoudingsvermogen en de aërobe en anaërobe capaciteit te vergroten
- om de mentale focus en het herstel te bevorderen

Met twee complementaire koolhydraten is de Pre-Workout Energizer uitgebalanceerd om zowel de directe als de trager brandende brandstof voor je trainingen te bieden. Organisch gekiemde bruine rijstsiroop, met een hoge glycemische index (90), snel opneembaar in de bloedstroom, terwijl de organische palm nectar een lage glycemische index (35) heeft, de glycemische index zorgt voor energie die langzaam opneembaar is.

Gebruik de Vega Sport Pre-Workout Energizer 20 minuten voor je training om je te helpen in de energiezone te komen om te verbranden!

Smaak: Lemon Lime en Acai Berry
Verpakking: Bus of zakjes

Sannes ervaring: Ik gebruik hem zowel voorafgaand aan een training als tijdens de zwem- en fietstraining. Het blijft me energie geven, je neemt het supersnel op en voelt direct effect en het houdt de suikerspiegel constant. Ik drink een bidon weg voor en tijdens een training.

Voor het sporten - Vega Sport - Pre-Workout EnergizerVegaSport Sugar Free Energizer PreWorkoutBusje 128 gram - goed voor 40 keer
Smaak: Lemon Lime en Acai Berry

Vega Sport Sugar-Free Energizer bevat tien synergetische ingrediënten helpen focussen en het vergroten van energie, zodat u kunt krachtdadige wijze door uw yogales of een lagere intensiteit van de training-all met slechts 5 calorieën.

Gebruik Vega Sport Sugar-Free Energizer voor:
- Verbetering van mentale focus
- Verhoging van de energie
- Boost uithoudingsvermogen

Verschil tussen Pre Workout en de Sugar Free
Proberen om te beslissen welke Vega Sport Pre-Workout drank is het beste voor u ?
Pre-Workout Energizer
Lopen die al meer dan 30 minuten duren
Fietsen voor meer dan 30 minuten
Zwemmen voor meer dan 30 minuten
Intense yoga voor meer dan 60 minuten
Intensieve krachttraining voor meer dan 30 minuten
Hoge intensiteit intervallen of Crossfit - stijl training voor meer dan 30 minuten

Sugar -Free Energizer
Lopen voor maximaal 30 minuten
Fietsen van maximaal 30 minuten
Zwemmen voor maximaal 30 minuten
Yoga (afhankelijk van de intensiteit ) voor maximaal 90 minuten
Krachttraining tot 30 minuten (afhankelijk van de intensiteit)
Hoge intensiteit intervallen of Crossfit - stijl training voor minder dan 30 minuten
Gebruik de Vega Sport Pre-Workout Sugar Free Energizer 20 minuten voor je korte training om je te helpen in de energiezone te komen!

Sannes ervaring: Ik gebruik hem zowel voorafgaand aan een training als tijdens de zwem- en fietstraining. Het blijft me energie geven, je neemt het supersnel op en voelt direct effect en het houdt de suikerspiegel constant. Ik drink een bidon weg voor en tijdens een training en door de dag heen, ideaal als limonade of bij verkoudheid, groep etc.

Glutenvrij: Alle sportvoeding van VegaSport is op natuurlijke plantenbasis, glutenvrij, sojavrij en bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.
Inhoud: 128 gramPre-Workout Energizer Sugar Free