Vega Sport
Proteïne  - Poeder en repen
Een complete multi-source, alkaliserende, plantaardige proteïne mix. Met 5.500 mg BCAA's en 5.000 mg glutamine per portie, is Vega Sport Performance Proteïne samengesteld om:

- kracht en trainingsprestatie te verbeteren
- spieren te repareren en op te bouwen
- hersteltijd tussen trainingen te verminderen

De recente innovatie van Vega Sport Performance Proteïne is afkomstig van de toevoeging van SaviSeed (Sacha Inchi) eiwit, een rijke, plantaardige bron van het aminozuur tryptofaan. Tryptofaan is een heel belangrijk onderdeel van serotonine-productie. Serotonine – het ‘feel good’-hormoon - helpt bij het ​​mentale aspect van herstel, dus je zult je 'drive' levend houden en worden gemotiveerd om weer trainen.

Gebruik Vega Sport Performance Proteïne binnen 30 tot 90 minuten na je training of gedurende de hele dag om te voorzien in de individuele eiwitten die je nodig heb om op te laden en te herstellen, zodat je het allemaal weer opnieuw kan doen, alleen sneller. Voor een optimaal resultaat, in combinatie gebruiken met Vega Sport Recovery Accelerator.

Sannes ervaring: Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik de smaak van proteïne niet echt super vind. Ik verstop het in verschillende recepten en probeer de proteïnesmaak zo veel mogelijk te verdoezelen. Maar deze is toch echt door de test gekomen en ik gebruik hem graag. De smaak is niet overheersend en mijn lijf neemt het heel makkelijk op. Met behulp van de proteïnepoeders zorg ik dat ik een dagelijkse portie eiwitten binnen krijg. Vaak gebruik ik hem na een training in een smoothie als ik thuis ben. Advies van mijn coach: eiwitten neem je super op als je het 's avonds voor het slapen gebruikt. Zorgt voor een betere nachtrust van de actieve sporter! De bars zijn ideaal voor na het sporten als je geen smoothie meer hebt genomen, niet na het sporten naar huis gaat en dus voor onderweg!
Activated Barley website: sunwarrior.com
Gerst is al duizenden jaren een superfood graan. Het Romeinse leger en de gladiatoren aten het als brandstof voor hun opleiding, lange marsen en veldslagen. Modern onderzoek toont aan dat gerst een belangrijke rol speelt bij het verlagen van cholesterol en bij de controle van glucose- en insulineniveau’s. Gerst heeft ook hoge concentraties van anti-verouderings anti-oxidanten en gezondheid stimulerende beta-glucanen. Beta-glucanen verbeteren het immuunsysteem, verhogen energie-niveau´s zonder suikerpieken en verminderen de cholesterol.

Door het activeren van de gerst, verheft Sunwarrior dit superfood naar een nieuw niveau. Met behulp van een Zweedse methode van lage temperatuur stoom, wordt de gerst langzaam ontkiemd. Dit schort de gerst op het hoogste punt van bio-energie, en zodoende bevat het de beste mix van eiwitten, vezels, enzymen, en de uiteindelijke langzaam brandende koolhydraten.

Sannes ervaring: Activated Barley is weliswaar geen echt proteïnepoeder maar ik hou ervan. Het geeft een basisenergie die zorgt voor beide beentjes op de grond, niet meer licht in het hoofd. Als mijn lichaam moeite heeft met verteren van proteïne, dan merk ik dat ik de Activated Barley erg goed kan hebben en zodoende krijg ik toch de goede eiwitten binnen. 


Sunwarrior Warrior Blend website: sunwarrior.com
Warrior Blend mengt en vermenigvuldigt de kracht van een aantal rijke eiwitbronnen in een gladde, heerlijk smakende en revolutionaire gepatenteerde formule die op zichzelf al overweldigend is en superieur is aan de afzonderlijke componenten. Deze dynamische mix, samen met een koud extractieproces, creëert een unieke, rauwe, plantaardige eiwit met een volledig aminozuurprofiel, uitzonderlijk hoog glutamine, arginine, lysine, Luecine en een vertakte keten aminozuren.
De volgende generatie rauwe, plantaardige eiwit is hier, en doorbreekt de beperkingen van andere eiwitpoeders. Warrior Blend is een licht verteerbaar superfood vol voedingsstoffen, perfect voor iedereen die zijn gezondheid en fysieke trainingniveau’s wil versterken. Het beste van alles en het smaakt fenomenaal.

Sannes ervaring: Voordat de Warrior Blend uitkwam en ik het bestaan had ontdekt van de Vega Sport Proteïne gebruikte ik alleen de SunWarrior Proteïne Vanille en Chocolade. De chocoladesmaak verveelde me snel en vandaar ook dat ik tegenwoordig kies voor de vanillesmaak. Naturel kan ook, maar vanille is wel lekkerder! De SunWarrior Proteïne was al erg goed, maar met deze nieuwe lijn van Warrior Blend ben ik overgestapt! Heerlijke proteïne, recht voor zijn raap en redelijk makkelijk te verteren. Ik gebruik de Activated Barley, Warrior Blend, Warrior Food Proteïne en de Vega Sport Proteïne door elkaar heen. Ook om mijn lichaam te blijven verrassen en niet te laten wennen aan eenzijdige voeding. Bovendien heeft elk van deze proteïnen zijn eigen kenmerken en kwaliteiten en daar maak ik door de afwisseling ook mooi gebruik van. 


Warrior Food Vanilla Enhanced website: healthforce.com
Smaak: Vanille en Chocolade (mijn voorkeur vanille) - bus / proefflesje

Dit is de beste proteïne-formule beschikbaar. Organisch • Veganistisch • Raw • Hard Core. 
Makkelijk te absorberen en te assimileren en daarom kan je met minder eiwitten toe. Verrijkt met Phycocyanin en enzymen.

Sannes ervaring: Ik kreeg een pot van een vriendin uit Amerika opgestuurd en kende het niet. Nu ben ik erachter dat het een proteïne-lijn is van het merk Health Force. Prachtige natuurlijke producten stuk voor stuk en inderdaad zeer geconcentreerd en zonder toevoegingen. Ook hier mijn voorkeur voor vanille, maar ook de chocolade is niet gek; samen mixen met een notenmelk is het een perfecte chocolademelk. Samen met de andere dus zeker in de top 4!

 

Proteïne