Vega Sport Recovery Accelerator is de eerste helemaal naturel en op plantenbasis herstel-drinkmix, speciaal ontwikkeld om de zes specifieke elementen van het 'na het sporten'-herstel aan te spreken, inclusief: spierglycogeen aanvullen, spierweefsel reparatie en eiwitsynthese, hormonale ondersteuning, zacht weefsel herstel, herstellen immuunfunctie , ontstekingsreductie en rehydratatie.

De unieke formule van de Recovery Accelerator is voorzien van een innovatieve mix van 23 uitgebalanceerde plantaardige ingredi├źnten zoals glucosamine, MacaSure, devil's claw, L-arginine en American ginseng, specifiek geselecteerd om:

- energie en elektrolyten bij te vullen
- ontstekingen, spier- en gewrichtspijn te verminderen
- de werking van het immuunsysteem en de eiwitsynthese te ondersteunen
- de hersteltijd tussen de trainingen te verminderen

Vega Sport Recovery Accelerator beschikt ook over een 4:1 verhouding van koolhydraten en proteïne, een combinatie waarvan aangetoond is dat het spierglycogeen re-synthese (een cruciaal onderdeel van het post-workout herstel) helpt vergroten.

Gebruik Vega Sport Recovery Accelerator binnen 20 minuten direct na een training.

Smaak: Apple Berry of Tropical
Verpakking: Bus of zakjes

Sannes ervaring: Ik gebruik hem direct na een training. Het vult direct je tekorten aan die je hebt opgelopen tijdens je training door bijvoorbeeld veel te zweten. Ik merk als ik een pittige training heb gehad en een bidon wegwerk, dat ik er dan vrij snel weer ben en sinds ik deze gebruik, heb ik ook geen spierpijn meer omdat het herstel dus super is. Je tekorten snel aanvullen!

 

Na het sporten - Vega Sport - Recovery Accelerator